Dag 7 van 90 | Moederkracht

Hoi lieve mama,

op zondag maak ik altijd de planning. Jij ook? Het is, vind ik, de ideale dag om even te kijken naar alles wat er deze week op me staat te wachten. Een afspraak op school, een afspraak bij de tandarts, sport van de kinderen, werkuren, een thee afspraak met een vriendin.. het kan je allemaal overvallen als je het niet vooraf even bekijkt op je gemak.

Als ik een afspraak maak, kijk ik in mijn agenda. Dat noteer ik online (google agenda) Maar op zondag maak ik een planning voor de week in mijn veel te dure maar oh zo fijne Macha planner.

Daarom deze opdracht vandaag: maak voor jezelf duidelijk wat je komende week echt wil oppakken. Plan dat uurtje sporten in als je doel is. Maak die afspraak met een vriendin. Werk een uur aan je bedrijfsplan. Kijk wanneer er tijd voor is en ga er lekker voor.

Dusaan de slag met die lijst vol doelen. Waar begin je mee en waar gaat jouw volle aandacht deze week naar uit? 🎯💪

Succes & tot morgen!

liefs,Claire

Laat een reactie achter