Aangesloten bij NBPO

Houd de mijlpalen berichtgeving in de gaten!

Lid van de Beroepsvereniging

Ik ben nog niet aangesloten bij de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers, maar dat kan heel binnenkort veranderen. Op 25 juni heb ik een afspraak bij de Kamer van Koophandel (KVK) en hoop ik ook mijn diploma te ontvangen. Met deze twee gegevens kan ik me inschrijven en jou als klant de beste service bieden.

Professional organizers die bij de NBPO zijn aangesloten, werken volgens een gedragscode waarin geheimhouding centraal staat.

Waarom kiezen voor een NBPO-aangesloten professional organizer?

De NBPO waarborgt de kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden door kennis en ervaring te delen en regelmatig bijscholing aan te bieden op het gebied van vakkennis en ondernemerschap. Er is een sfeer van openheid en collegialiteit, en er wordt een kwaliteitsbeleid ontwikkeld en uitgevoerd. Leden hebben toegang tot permanent beschikbare informatie via het besloten deel van de website.

Daarnaast zet de NBPO zich in om het beroep van professional organizer onder de aandacht te brengen door publiciteit in de media en deelname aan diverse activiteiten.

Rust in de klas (2)
Claire Recourt

Niet onbelangrijk

Om lid te worden van de NBPO moet je aan professionele voorwaarden voldoen. Zo moet je bijvoorbeeld ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en natuurlijk je diploma Professional Organizer hebben. Omdat dit allemaal vers van de pers is, heb ik deze gegevens nog niet paraat. Zodra ik sta ingeschreven en alles verwerkt is, laat ik je dat weten als MIJLPAAL bericht (kopje nieuws in menu)