Update

Hoi Lieve Mama’s,

Tot nu toe was de 90 dagen challenge online dagelijks te volgen via Spotify en Youtube. Mocht je op dezelfde dagen zitten als ik ben, dan heb je gemerkt dat er nu al even geen update is.

Voor degene die mijn 90 dagen challenge volgen is een mededeling: Het lukt me momenteel niet meer om iedere dag een aflevering op te nemen. In plaats daarvan komt er een opsomming van de dagen aanstaande vrijdag online. Misschien ook wel fijner, dan heb je een lange aflevering waarmee je lekker kan gaan wandelen. Of.. ga je lekker op het strand liggen, doe je je oortjes in en luister je naar de opsomming van dagen die voorbij zijn gekomen. Wil je het zelf volgen en zelf je eigen tempo bepalen kan je de opdrachten downloaden.

Hieronder de download:

90 Dagen Challenge

Succes en tot…  vrijdag op Spotify ❤️

Laat een reactie achter