Tarieven Scholen

Bij Mamalistisch geloven we sterk in het ondersteunen van het onderwijs en de ontwikkeling van jongeren. Daarom bieden we speciale tarieven voor scholen. Met Juf Plan - onderdeel van Mamalistisch - bieden we workshops aan die speciaal zijn ontworpen voor leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs. Deze workshops richten zich op het aanleren van essentiële vaardigheden zoals plannen en timemanagement, die cruciaal zijn voor zowel hun huidige schoolcarrière als hun toekomstige succes.

 

Tarief voor Scholen:

  • €48 per uur
  • Exclusief reiskosten
  • Workshop op maat: Op aanvraag, prijs op te vragen als offerte
  • Pakketprijs bij afname van meerdere workshops: Neem contact met ons op voor meer informatie en speciale tarieven

Met deze gereduceerde tarieven hopen we meer scholen te kunnen ondersteunen en meer jongeren te bereiken met onze workshops en begeleiding. Wij zien het als een investering in de toekomst van onze samenleving, waar iedereen baat bij heeft.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten en hoe we uw school kunnen ondersteunen.

JPG LOGO JUF PLAN
Claire Recourt

Workshops op scholen

Met Juf Plan - onderdeel van Mamalistisch - bieden we workshops aan die speciaal zijn ontworpen voor leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs. Deze workshops richten zich op het aanleren van essentiële vaardigheden zoals plannen en timemanagement, die cruciaal zijn voor zowel hun huidige schoolcarrière als hun toekomstige succes.