Mama’s Zoom-in Uurtje

Breng Structuur in je Leven

Wil je meer structuur in je leven, maar weet je niet waar te beginnen? Reserveer dan een Mama's Zoom in Uurtje met mij, waarin we samen kunnen werken aan het organiseren van je huis, het plannen van je week en het verbeteren van je dagelijkse routine.

Opruimen doe je ook in je hoofd

Heb je het gevoel dat je leven een chaos is en dat je hoofd overloopt van de gedachten? 

Met Mama's Zoom-in Uurtje plannen we een belafspraak in waarin ik de tijd neem voor jou en we samen inzoomen op jouw dagelijkse leven. We kijken naar hoe je dag eruitziet en wat er allemaal op je bordje ligt. Wie spelen belangrijke rollen in je leven en welke rol spelen zij? Heb je een partner die je bij kan staan of doe je alles alleen? We zoeken samen naar goede momenten om je hoofd te legen en bespreken hoe je dat het beste kunt doen.

Tijdens ons gesprek luister ik naar jouw unieke situatie en na afloop stuur ik je een kant-en-klaar plan van aanpak toe. Dit plan helpt je om stap voor stap meer ruimte te creëren in je huis én in je hoofd.

Laten we samen werken aan een rustiger en georganiseerder leven. Plan vandaag nog jouw Mama's Zoom-in Uurtje en zet de eerste stap naar een overzichtelijk en ontspannen leven.

Rust in de klas (3)
Claire Recourt

Over mij

Ik ben Claire, een gediplomeerd Personal Organizer en ervaren opvoeder met een passie voor het creëren van rust en structuur in het leven van drukbezette moeders zoals jij. Met mijn expertise help ik je graag bij het organiseren van je huis, het plannen van je week en het verbeteren van je dagelijkse routine.