JPG LOGO JUF PLAN

Voor scholen

Als Juf Plan bied ik workshops aan op basisscholen en middelbare scholen. Mijn interactieve sessies zijn ontworpen om leerlingen praktische vaardigheden en technieken bij te brengen voor een georganiseerde en productieve leeromgeving.

Of het nu gaat om het plannen van huiswerk, het organiseren van hun dag/week of het creëren van een efficiënt leerproces, mijn workshops helpen leerlingen om beter georganiseerd te zijn en meer controle te krijgen over al hun schoolwerk.

Kijk welke workshop het beste bij jullie past! Heb je vragen over een workshop op maat? Ik kom graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom deze workshops naast reguliere lessen?

Hoewel scholen zeker aandacht besteden aan planning en organisatie is hier niet altijd écht tijd voor. Mijn workshops bieden een gerichte en intensieve aanpak die verder gaat dan de basis. In een ontspannen setting kunnen kinderen vaardigheden ontwikkelen die in een reguliere klasomgeving soms niet voldoende aan bod komen. Zo gaan ze het verschil ervaren tussen onrust en rust. Door mijn persoonlijke aandacht en expertise krijgen ze de begeleiding die ze nodig hebben om echt te groeien.

Ik help hiermee ook gezinnen.

Mijn workshops hebben niet alleen voordelen voor de leerlingen en leraren, maar ook voor de gezinnen van de leerlingen. Kinderen die leren opruimen en plannen, brengen deze vaardigheden mee naar huis, wat leidt tot een georganiseerder en rustiger thuisleven. Ouders krijgen van mij handvatten en tips om hun kinderen te ondersteunen, wat de ouder-kindrelatie versterkt. Bovendien bieden de aangeleerde vaardigheden langdurige voordelen; ze helpen niet alleen nu, maar ook in de verdere schoolloopbaan en zelfs in het latere leven van de kinderen.

Betaalbaarheid

Ik begrijp dat budgetten voor scholen vaak beperkt zijn. Daarom ben ik zeer betaalbaar. Mijn workshops duren gemiddeld 1 (les) uur en ik hanteer een uurtarief van slechts €48. Dit maakt het een kosteneffectieve investering in de toekomst van jullie leerlingen.

Kijk welke workshop het beste bij jullie past! Heb je vragen over een workshop op maat? Ik kom graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken.

JPG LOGO JUF PLAN

Rust in de klas 

Onrust in de klas kan behoorlijk vervelend zijn, maar er is een betaalbare oplossing: de workshop Rust in de Klas. Mijn ervaring als moeder van twee dochters met diverse behoeften maakt mijn aanpak uniek. Leerlingen leren in deze workshop zelf onrust herkennen en aanpakken. Mijn betaalbare workshops zijn toegankelijk voor alle scholen, inclusief een speciale cursus voor groep 8 ter voorbereiding op het middelbaar onderwijs. Klik hieronder voor meer informatie!

Goed Voorbereid naar het Middelbaar

De workshop "Goed Voorbereid naar het Middelbaar" biedt groep 8 leerlingen een unieke kans om essentiële planningsvaardigheden te ontwikkelen voor de overstap naar het middelbaar onderwijs. Met praktische activiteiten en samenwerkingsopdrachten leren ze hun tijd en taken effectief te managen, terwijl ze hun zelfvertrouwen vergroten. Deze interactieve workshop stimuleert actieve betrokkenheid en samenwerking, waardoor leerlingen niet alleen voorbereid zijn op het middelbaar onderwijs, maar ook op hun verdere academische en persoonlijke ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie!

Diverse Workshops Middelbaar Onderwijs

Het maken van huiswerk en het voorbereiden op proefwerken of proefwerkweken zijn vaardigheden die kinderen moeten leren. Maar wist je dat het vermogen om te plannen en te organiseren pas echt ontwikkeld is rond de leeftijd van 25 jaar? Tot die tijd is het belangrijk om deze vaardigheden stap voor stap te oefenen. Daarom is het nooit te vroeg om te beginnen met het aanleren van deze essentiële levensvaardigheden, zodat kinderen een sterke basis leggen voor succes in hun academische en persoonlijke leven.

Professional Organize (1)

Over Claire

Sinds 2020 zet ik mij in om moeders te helpen meer structuur en rust te vinden in hun leven, een reis die begon met de lancering van de Mamalistisch podcast. In 2021 groeide deze passie uit tot de oprichting van mijn website met blog, in 2023 lanceerde ik de webshop met mijn zelfontworpen dagritmekaarten voor kinderen die hier behoefte aan hebben (AD(H)D, Autisme) en in 2024 lanceerde ik met trots mijn e-werkboek en een compleet nieuwe stijl van mijn bedrijf. Het was ook het jaar waarin ik met succes mijn opleiding tot Professional Organizer afrondde, met een diploma als bekroning.

Nu reik ik niet alleen virtueel uit naar moeders, maar sta ik ook naast hen als ervaringsdeskundige en als professional, zowel thuis (hulp bij opruimen) als in hun hoofd (timemanagement). Mijn missie gaat verder dan alleen het creëren van orde; het is gericht op het bevrijden van moeders van zorgen, het empoweren van kinderen en het laten stralen van moeders van trots. Dat is mogelijk met mijn workshops op basisscholen.