Voorbereiden op Middelbaar Onderwijs

In deze interactieve en boeiende workshop van Juf Plan worden groep 8 leerlingen actief meegenomen in de wereld van plannen en organiseren.

Interactieve en Boeiende Workshop voor Groep 8

In deze interactieve workshop van Juf Plan worden groep 8-leerlingen actief meegenomen in de wereld van plannen en organiseren. Ze ontwikkelen essentiële planningsvaardigheden die hen voorbereiden op de overgang naar het middelbaar onderwijs.

Door praktische activiteiten en samenwerkingsopdrachten leren de leerlingen effectief hun tijd en taken te managen, waardoor ze met meer zelfvertrouwen de volgende stap in hun schoolcarrière zetten. De workshop legt de nadruk op actieve betrokkenheid en samenwerking, wat zowel hun planningsvaardigheden als hun groepswerk verbetert.

Specifiek gericht op de voorbereiding op toetsweken, maken de leerlingen kennis met systemen zoals Magister en Itslearning, en leren ze zelfstandig een weekplanning te maken. We besteden aandacht aan een goede balans tussen huiswerk en vrije tijd, en een realistische weekplanning, inclusief het meenemen van boeken, laptops, en fietsen naar school.

De voordelen van deze workshop gaan verder dan alleen de overgang naar het middelbaar onderwijs. De verworven vaardigheden zijn waardevol voor zowel academische als persoonlijke ontwikkeling, waardoor leerlingen beter voorbereid zijn op toekomstige uitdagingen.

Ontwerp zonder titel (5)
Professional Organize (1)

OVER CLAIRE

Als gediplomeerd Personal Organizer, en presentator van een inspirerende podcast sinds 2020, geloof ik sterk in het belang van het vroeg aanleren van plannings- en organisatievaardigheden. Bij Juf Plan helpen we kinderen actief te betrekken in de wereld van plannen en organiseren, zodat ze zelfverzekerd en georganiseerd kunnen zijn in hun dagelijkse leven.

Onze interactieve workshops, aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen, zijn ontworpen om kinderen te leren hoe ze hun tijd en taken effectief kunnen managen. Daarnaast bieden we sinds 2023 ook dagritmekaarten aan, waarmee kinderen structuur kunnen brengen in hun dagelijkse routines.

Door te investeren in de plannings- en organisatievaardigheden van leerlingen, investeren we in hun toekomstige succes. Ben je klaar om jouw leerlingen voor te bereiden op een leven lang succes? Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie over onze workshops en materialen.

 

"Plannen en Organiseren, Op School Kun je het Leren!"