Hulp bij Scheiding

Scheiden is één van de meest heftige dingen die je als moeder kan meemaken. Zo heb ik dat zelf ooit ervaren. Het eerste wat ik riep als alleenstaande moeder was: "Waar kan ik terecht voor informatie?"

De informatie vond ik beetje bij beetje online, een stukje via de gemeente, mijn familie, vriendinnen... Iedereen wist mij een klein beetje te informeren over wat ik nou als alleenstaande moeder niet moest vergeten en waar ik als alleenstaande moeder recht op had.

Scheiden is een nieuw begin

Als professional organizer kan ik je bijstaan in heel wat zaken.

Mijn diensten helpen je om zowel fysiek als emotioneel orde te scheppen in deze uitdagende periode:

  • Verhuizen en Herinrichten: Assistentie bij verhuizen en het opnieuw inrichten van je woning.
  • Documenten en Administratie: Organiseren van juridische en financiële papieren, en helpen bij budgetbeheer.
  • Emotionele Ondersteuning: Stressvermindering door structuur in huis en een luisterend oor bieden.
  • Opruimen en Minimaliseren: Selecteren en wegdoen van spullen, herinneringen bewaren.
  • Structuur en Routine: Opstellen van nieuwe dagelijkse routines en tijdmanagement.
  • Nieuwe Start Creëren: Een rustige en stabiele omgeving creëren voor jou en je kinderen.

Aanbod van Specifieke Diensten:

Individuele Consultaties (online of bij jou thuis)
Online Cursussen
Opruimpakketten op maat

Een nieuw begin
Claire Recourt

Lekker lezen

Zodra ik de tijd heb, of aanleiding zie voor het schrijven van een blog, zal ik deze hier plaatsen. Het leuke is dat je de blogs ook kunt beluisteren, want bijna alles wat ik hier deel, heb ik ook opgenomen als aflevering voor mijn podcast, die je elke dag tijdens schooltijd HIER kunt beluisteren.