Specialisaties

Op de particuliere markt richt ik mij tot een specifieke doelgroep. Een grove omschrijving is: moeders. Vandaar ook Mamalistisch natuurlijk! Er zijn allerlei moeders en alle moeders zijn welkom. In een aantal specifieke kenmerken ben ik gespecialiseerd. Dat wil zeggen: daar heb ik me net wat meer in verdiept. Hier vind je de meest voorkomende.

Scheiden

Scheiden is één van de meest heftige dingen die je als moeder kan meemaken. Zo heb ik dat zelf ooit ervaren. Het eerste wat ik riep als alleenstaande moeder was: "Waar kan ik terecht voor informatie?"

De informatie vond ik beetje bij beetje online, een stukje via de gemeente, mijn familie, vriendinnen... Iedereen wist mij een klein beetje te informeren over wat ik nou als alleenstaande moeder niet moest vergeten en waar ik als alleenstaande moeder recht op had.

Als professional organizer kan ik je bijstaan in heel wat zaken.

Mijn diensten helpen je om zowel praktisch als emotioneel orde te scheppen in deze uitdagende periode. Praktisch omdat ik je kan helpen bij het verhuizen & inrichten, het organiseren van juridisch & financiële papieren, budgetbeheer, het opruimen & minimaliseren van spullen, herinneringen bewaren, nieuwe dagelijkse routines maken,  timemanagement inzetten. En emotionele Ondersteuning door stressvermindering door structuur in je (nieuwe) huis & leven en een luisterend oor.

Het belangrijkste is:

Een nieuwe Start Creëren: Een rustige en stabiele omgeving creëren voor jou en je kinderen.

nieuw begin
leggen van een stevige basis en structuur voor groei en ontwikkeling

AD(H)D

Toen ik in 2020 Mamalistisch begon, had ik niet verwacht me te specialiseren in AD(H)D of autisme. Mijn jongste dochter was toen 4 en mijn oudste 10. Beide hebben ze iets bijzonders. De een heeft chronisch migraine en ADD, de ander is zeer slim tot hoogbegaafd en heeft kenmerken van autisme. Dit opende mijn ogen voor het belang van aangepaste routines en omgevingen. Ik leerde hoe belangrijk het is om écht rekening te houden met hun behoeften in huis. Of het nou gaat om dagroutines, kamerindelingen of kleurgebruik, het heeft een net wat andere invloed op hen dan op mij.

Door deze persoonlijke ervaringen heb ik een diepgaand begrip ontwikkeld voor de unieke behoeften van gezinnen met AD(H)D of autisme. Ik heb me verder verdiept in effectieve organisatorische methoden die specifiek zijn afgestemd op deze uitdagingen. Mijn doel is om gezinnen te ondersteunen bij het creëren van een harmonieuze en functionele leefomgeving die aansluit bij hun individuele behoeften en helpt om stress te verminderen. Met mijn specialisatie bied ik op maat gemaakte oplossingen die echt een verschil maken in het dagelijks leven van deze gezinnen

Professional Organize (1)

Mijn werkveld

Iedere Professional Organizer kan structuur aanbrengen bij individuen of bedrijven van allerlei achtergronden. Ik kies er echter specifiek voor om mij te richten op moeders en hun kinderen, omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben op dit gebied.