Dag 36 van 90 | even reflecteren

Dag 36 van de Moederkracht Challenge: Succes Vieren

Beste moeders,

Op dag 36 van de Moederkracht Challenge nodig ik je uit om een lijst te maken van je successen tot nu toe en je vooruitgang te vieren. Het is belangrijk om af en toe een moment te nemen om terug te kijken op wat je hebt bereikt en jezelf te feliciteren voor je inspanningen. We hebben namelijk al veel gedaan de afgelopen 36 dagen!

Waarom is dit belangrijk? Het erkennen van je successen kan je motivatie en zelfvertrouwen vergroten. Door stil te staan bij wat je hebt bereikt, kun je jezelf aanmoedigen om door te gaan en nieuwe doelen na te streven.

Hoe doe je dat?

  1. Neem een paar minuten de tijd om terug te kijken op je reis tot nu toe.
  2. Maak een lijst van de successen die je hebt behaald, groot en klein.
  3. Sta stil bij de obstakels die je hebt overwonnen en de mijlpalen die je hebt bereikt.
  4. Vier je vooruitgang, hoe klein ook, en wees trots op jezelf voor je inspanningen.

Inspriratie:

  • Neem vandaag de tijd om je successen tot nu toe te vieren en jezelf te feliciteren voor je harde werk.
  • Deel je successen met de Moederkracht community om anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Door je successen te erkennen en te vieren, geef je jezelf de erkenning die je verdient en motiveer je jezelf om door te blijven gaan. Dus neem een moment om terug te kijken en trots te zijn op hoe ver je bent gekomen.

Liefs, Claire

Laat een reactie achter