Onze Diensten

MAMALISTISCH: Voor Moeders en Meer

Welkom bij MAMALISTISCH, jouw partner voor een georganiseerd leven. Onze diensten zijn speciaal ontworpen voor moeders die balans en rust in hun leven willen brengen. Daarnaast bieden we ook workshops voor basisscholen en middelbaar onderwijs.

 

Betalingsopties

Om het voor jou gemakkelijker te maken, bied ik moeders de mogelijkheid om in delen te betalen. Dit maakt het haalbaarder om van mijn diensten gebruik te maken zonder dat je in één keer een groot bedrag hoeft te betalen.

Contact

Neem contact op voor meer informatie over deze diensten en pakketten, inclusief prijzen en beschikbaarheid. Ik help je graag verder!

  • Email: claire@mamalistisch.nl
  • Telefoon: 06-53642981
Claire Recourt

Mamalistisch & Juf Plan

In 2020 begon ik met het geven van advies aan moeders via mijn dagelijkse podcast Mamalistisch. Hiermee was mijn droom geboren: moeders helpen die, net als ik, op zoek zijn naar meer rust en structuur. Vooral als je alleen bent, kan je wel wat helpende handjes gebruiken.

Om moeders nog meer te ondersteunen, heb ik het project Juf Plan opgezet. Met dit project leer ik kinderen van al die moeders hoe ze zelfstandig kunnen plannen en waarom het belangrijk is om op te ruimen. Door kinderen deze vaardigheden bij te brengen, creëer ik een cirkel van organisatie en rust die het hele gezin ten goede komt.

Bij MAMALISTISCH geloven we dat een georganiseerd leven bijdraagt aan een gelukkiger en stressvrij bestaan. Onze diensten zijn ontworpen om moeders te helpen balans te vinden en kinderen te leren hoe ze met structuur kunnen omgaan, zodat iedereen in het gezin hiervan profiteert.