Zwangerschap Organisatie Hulp

Ben je zwanger? Een dikke knuffel voor jou! Naast die roze wolk die iedereen je toewenst, komt er ook een hele hoop op je af. Als Professional Organizer sta ik klaar om je te helpen bij het (her)inrichten van de babykamer op een georganiseerde manier. Of het nu gaat om het efficiënt plaatsen van een box of het bedenken van andere slimme oplossingen, ik ben er voor jou.

Zwanger en Georganiseerd

Wat kan ik voor je doen?

  • Babykamer Inrichting: Samen creëren we een praktische en serene omgeving voor jouw kleintje.
  • Voorbereiding Kraamperiode: Organiseer je keuken zodat de kraamhulp alles makkelijk kan vinden en je minder stress hebt.
  • Slaapkamer Klaar voor Thuisbevalling: Maak je slaapkamer gereed voor een eventuele thuisbevalling, zodat je in alle rust kunt genieten van deze bijzondere ervaring.
  • En Meer: Van het opzetten van een efficiënte opbergstructuur tot het geven van tips voor dagelijkse routines, ik help je graag!

Tarieven

Voordat ik een definitief voorstel kan doen wat betreft de prijs, heb ik meer informatie nodig over de ruimte of het project dat je samen met mij wilt aanpakken. We plannen een gratis intakegesprek in, waarbij je mij wat foto’s toestuurt. Op basis daarvan maak ik een offerte voor je. Je kunt uitgaan van een tarief van €57,50 per uur.

Om het voor jou gemakkelijker te maken, bied ik de mogelijkheid om in delen te betalen. Dit maakt het haalbaarder om van mijn diensten gebruik te maken zonder dat je in één keer een groot bedrag hoeft te betalen.

Professional Organize (1)

Niet eerder aan een professional organizer gedacht?

Het inschakelen van een Professional Organizer is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je zwanger bent. Dat begrijp ik! Met mijn ervaring en passie voor organisatie zorg ik ervoor dat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: genieten van je zwangerschap en de komst van je baby. Laat mij je helpen om de chaos te verminderen en de rust te bewaren.