Opruim Ochtend

Opruimochtend voor Moeders: Maak Ruimte voor Rust en Structuur

Heb je behoefte aan een grondige opruimbeurt en meer ruimte in huis? Doe dan mee aan de opruimochtend voor moeders, waarin we samen aan de slag gaan om orde en structuur te brengen in jouw leefomgeving.

Rust in de klas (20 x 20 cm)

Opruimen in de ochtend

Waarom opruimen in de Ochtend?

Frisse Start van de Dag: Opruimen in de ochtend zorgt voor een frisse start van de dag!

Productiviteit: Veel mensen ervaren dat ze 's ochtends meer energie en motivatie hebben. Door deze energie te kanaliseren naar opruimen, kun je effectiever en efficiënter werken, waardoor je meer gedaan krijgt in een kortere tijd.

Rust en Focus: Veel moeders zijn op vrije dagen in de ochtend alleen thuis wat ervoor zorgt dat we ongestoord samen aan de slag kunnen gaan. Zijn er kinderen bij? Geen probleem! Laat dit vooraf even weten, ik heb wat voor ze (❁´◡`❁)

Vrije Tijd in de Middag: Door 's ochtends op te ruimen, creëer je ineens wat vrije tijd in de middag om te genieten van andere activiteiten.

 

Tijdens deze ochtend zetten we gezamenlijk de eerste stappen naar een opgeruimd en georganiseerd huis. Met mijn expertise als Professional Organizer begeleid ik je bij het opruimen en organiseren van verschillende ruimtes, van overvolle kasten tot rommelige keukens en chaotische speelhoeken. Samen pakken we de uitdagingen aan en creëren we een omgeving waarin jij en je gezin zich prettig voelen.

 

Voordelen

Maar dat is nog niet alles. Naast het fysieke opruimwerk ontvang je ook waardevolle tips en adviezen over efficiënt opruimen en organiseren. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van praktische tools die je ook op lange termijn kunnen helpen om de rust en structuur in huis te behouden.

Het pakket omvat 3 uur intensieve begeleiding bij jou thuis, evenals 2 uur aanvullende ondersteuning op afstand. Dit omvat het werken aan een projectplanning, het maken van een timemanagementplan en eventuele verdere opvolging van jouw opruimdoelen.

Vooraf plannen we een gratis intakegesprek, zodat we jouw behoeften en doelen kunnen bespreken en een plan op maat kunnen maken. Let op: reiskosten zijn niet inbegrepen, maar wees gerust, ik ben volledig transparant over alle kosten.

Deelname aan de opruimochtend kost 230 euro, een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt in de vorm van een rustiger, georganiseerder en stressvrijer thuis.

Ik wil je gewoon even bedanken. Ik luister je podcast heel graag. Als ik gestresst ben dan help jij me weer balans te vinden en rustig te worden en te genieten van het moment. Je bent enthousiast en levendig en tegelijkertijd heel rustig, relaxt en ontspannen. Dat vind ik heel prettig om naar te luisteren. Dankjewel!!

Dochterlief een uurtje paardrijden en ik een wandelmomentje in het mooie natuurgebied in Dongen, niet alleen, maar samen met de fijne podcast van Mamalistisch. Opeens vraag ik mij af "Waarom bleef ik al die andere paardrijlessen in de auto zitten tijdens Covid? Dit is zo fijn!

Tijdens ons beluurtje heb je mijn zorgen weg kunnen nemen Claire! Dankjewel!

Dankzij de opruimmethode die jij gebruikt weet ik nu waar ik mijn spullen terug moet leggen. Zelfs als ze nog helemaal geen vaste plek in huis hadden. Dit scheelt zoveel rommel! 

Wauw Claire reageerde meteen op mijn mail bericht en had gelijk een voorstel om te bellen. Claire belde mij de volgende dag. Ze heeft mijn probleem met mij doorgenomen. Ze snapte mij meteen. Claire had geweldig goed advies en zou het duidelijk uitzoeken en mailen naar mij. Toen ik de mail kreeg heeft zij al het eea voor mij geregeld. Nou fantastisch zo snel en zo veel voor mij gedaan. Nooit verwacht. Wat een liefde!
Veel liefs Sacha G uit Noord-Holland
Claire Recourt

Over Claire

Ik ben Claire, een gediplomeerd Personal Organizer en ervaren opvoeder met een passie voor het creëren van rust en structuur in het leven van drukbezette moeders zoals jij. Met mijn expertise help ik je graag bij het organiseren van je huis, het plannen van je week en het verbeteren van je dagelijkse routine.