Voor Moeders

Als moeder kan het soms te veel worden: ons eigen spullen, die van onze kinderen, hun agenda's, en het schoonhouden van het huis. Veranderingen in het leven maken het nog chaotischer. Nieuwe banen, verhuizingen, gezinsuitbreiding - het kan overweldigend zijn. Zit je vast? Ik ben er voor je met oplossingen. Als Professional Organizer, gespecialiseerd in scheidingen & AD(H)D | Autisme, bied ik hulp op maat. Ook heb ik vaste pakketten beschikbaar. Wil je zelf aan de slag? Download mijn gratis opruimplan.

Beluur: Breng Structuur in je Leven

Wil je meer structuur in je leven, maar weet je niet waar te beginnen? Reserveer dan een beluur met mij, waarin we samen kunnen werken aan het organiseren van je huis, het plannen van je week en het verbeteren van je dagelijkse routine.

Tijdens dit beluur van een uur gaan we dieper in op jouw specifieke uitdagingen en doelen. Als professionele organizer en ervaren opvoeder, begrijp ik hoe hectisch het leven als moeder kan zijn. Daarom ben ik er om je te helpen bij het creëren van een omgeving die rust en harmonie brengt, zodat jij meer kunt genieten van kostbare momenten met je gezin.

Of je nu worstelt met overvolle kasten, een chaotische keuken of een onoverzichtelijke agenda, ik bied praktische oplossingen en waardevol advies om jouw huis en leven weer op de rails te krijgen. Samen kijken we naar jouw behoeften en doelen, en stellen we een plan op dat past bij jouw unieke situatie.

Het beluur kost 25 euro en kan een waardevolle investering zijn in het creëren van een rustiger en georganiseerder leven voor jou en je gezin. Na het gesprek ontvang je van mij per mail een samenvatting van wat we hebben besproken, zodat je het op elk moment kunt nalezen en opvolgen.

Klik hieronder om je beluur te boeken en laten we samen aan de slag gaan!

Opruimochtend voor Moeders: Maak Ruimte voor Rust en Structuur

Heb je behoefte aan een grondige opruimbeurt en meer ruimte in huis? Doe dan mee aan de opruimochtend voor moeders, waarin we samen aan de slag gaan om orde en structuur te brengen in jouw leefomgeving.

Tijdens deze ochtend zetten we gezamenlijk de eerste stappen naar een opgeruimd en georganiseerd huis. Met mijn expertise als professionele organizer begeleid ik je bij het opruimen en organiseren van verschillende ruimtes, van overvolle kasten tot rommelige keukens en chaotische speelhoeken. Samen pakken we de uitdagingen aan en creëren we een omgeving waarin jij en je gezin zich prettig voelen.

Maar dat is nog niet alles. Naast het fysieke opruimwerk ontvang je ook waardevolle tips en adviezen over efficiënt opruimen en organiseren. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van praktische tools die je ook op lange termijn kunnen helpen om de rust en structuur in huis te behouden.

Het pakket omvat 3 uur intensieve begeleiding bij jou thuis, evenals 2 uur aanvullende ondersteuning op afstand. Dit omvat het werken aan een projectplanning, het maken van een timemanagementplan en eventuele verdere opvolging van jouw opruimdoelen.

Vooraf plannen we een gratis intakegesprek, zodat we jouw behoeften en doelen kunnen bespreken en een plan op maat kunnen maken. Let op: reiskosten zijn niet inbegrepen, maar wees gerust, ik ben vooraf volledig transparant over alle kosten.

Deelname aan de opruimochtend kost 230 euro, een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt in de vorm van een rustiger, georganiseerder en stressvrijer thuis. Reserveer nu jouw plek en laten we samen de weg naar een opgeruimder leven inslaan!

Claire Recourt

Over Claire

Ik ben Claire, een gediplomeerd Personal Organizer en ervaren opvoeder met een passie voor het creëren van rust en structuur in het leven van drukbezette moeders zoals jij. Met mijn expertise help ik je graag bij het organiseren van je huis, het plannen van je week en het verbeteren van je dagelijkse routine.