Rust in de Klas

Onrust in de klas kan behoorlijk vervelend zijn. Soms is het zo rumoerig dat kinderen zich niet goed meer kunnen concentreren. Maar wat als ik je vertel dat er een betaalbare oplossing is? Ik stel je graag voor aan Juf Plan, onderdeel van Mamalistisch.

Ontwerp zonder titel (5)

Hands-on Leren

Dit is niet zomaar een workshop die rust belooft; Juf Plan biedt iets unieks. Met mijn achtergrond als ervaringsdeskundige en moeder van twee dochters met hun eigen uitdagingen, begrijp ik dat elk kind uniek is. In jouw klas zitten kinderen die moeite hebben om stil te zitten en anderen die juist rust nodig hebben om zich te concentreren.

Stel je eens voor: een klas waarin kinderen zelf de onrust herkennen en weten hoe ze die moeten aanpakken. Waar ze enthousiast thuiskomen en vertellen over opruimen en wat dat met hun hoofd doet. En het beste van alles? Mijn workshops zijn betaalbaar, zodat alle scholen kunnen deelnemen en het toegankelijk blijft voor iedereen, in elke klas.

Voor elke groep, van groep 1 t/m groep 8, is er een workshop op maat. Groep 8 gaat zelfs een stapje verder; goed voorbereid op de overstap naar het middelbaar onderwijs.

Professional Organize (1)

OVER CLAIRE

Sinds 2020 zet ik mij in om alleenstaande moeders te helpen meer structuur en rust te vinden in hun leven, een reis die begon met de lancering van de dagelijkse podcast Mamalistisch. In 2021 groeide deze passie uit tot de oprichting van mijn website met blog, in 2023 lanceerde ik de webshop met mijn zelfontworpen dagritmekaarten voor kinderen die hier behoefte aan hebben (AD(H)D, Autisme) en in 2024 lanceerde ik met trots mijn e-werkboek én een compleet nieuwe stijl van mijn bedrijf. Het was ook het jaar waarin ik met succes mijn opleiding tot Professional Organizer afrondde, met een diploma als bekroning.

Mijn missie gaat verder dan alleen het creëren van orde; het is gericht op het bevrijden van zorgen, het empoweren van kinderen en het laten stralen van ouders van trots. Dat is mogelijk met het Project Juf Plan: Workshops op scholen. Een project waar ik sterk achtersta omdat het plannen en organiseren niet vanzelf komt. We kunnen deze lessen overlaten aan (alleenstaande) ouders maar waar anders kan je het beter leren als op school? Juf Plan komt je helpen.

"Plannen en Organiseren, Op School Kun je het Leren!"