Dag 14 van 90 | Moederkracht

Hoi Lieve mama,

Iedere dag onder schooltijd kan je terecht op mijn podcast voor de tips die ik je met alle liefde geef. De komende week staat in het teken van de 90 dagen challenge die ik zelf heb gemaakt. Origineel ook voor mezelf, om mijzelf te resetten en te versterken. Maar omdat ik het deel houd niets je tegen om met me mee te doen nietwaar?

Het kan zijn dat je zo nu en dan spellingfoutjes tegenkomt. Sorry daarvoor haha. Ik kreeg een mailtje met verbeteringen. Superlief, ik zal er op letten!

Nu de opdracht van vandaag. Ik ga lekker door op zelfzorg en neem vandaag een ontspannen bad, want dat is de opdracht. Maar je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld op de bank te kruipen, kaarsjes aan te steken en heel kneuterig een boek te lezen, heerlijk! We noemen dat HYGGE, een ander woord voor kneuterig en knus.

Gaat je goed doen! Ik ben er morgen weer, tot dan!

Liefs Claire

(volg deze challenge op Youtube, Spotify & hier)

Laat een reactie achter