#56 Sinterklaasjournaal begint

Hoi lieve mama’s het is zover! Het sinterklaasjournaal begint vanavond. Altijd weer met dat vertrouwde gezicht van Diewertje Blok die al het nieuws rondom de Sint en zijn Pieten zal delen. Jeroen Kramer is al jaren naast Diewertje de verslaggever op locatie en sinds een tijd doet hij dit samen met Rachel, een blonde krullenbol die vooral op bezoek gaat bij de Pieten lijkt. Superleuk om te volgen en iets wat de kinderen op school ook zullen bespreken. Zelfs de kinderen die het grote geheim van Sinterklaas al kennen, lijken het Sinterklaarsjournaal nog altijd trouw op de voet te volgen.

De andere kant van dit verhaal is dat nu voor heel veel kinderen in Nederland de spanning gaat stijgen. Zal Sinterklaas wel aankomen met al zijn kadootjes voor hun op de afgesproken dag in Nederland? Rondom het journaal zijn er ook heel veel andere spannende Sinterklaas verhalen te vinden, zoals in de bioscoop en op het toneel. In films en series op tv, 

Kijken dus! Elke werkdag om 18:00 uur te volgen op NPO zapp t/m 5 december.

Lfs Claire