#31 Rustgevend Schoonmaken

Hoi allemaal, wat leuk dat je er weer bij bent 😊 Maandag, en dat betekent een nieuwe week. We gaan er weer een leuke week van maken! Welkom bij week 7, de 31e dag na de zomervakantie van 2023 😂

Deze week wil ik je meenemen in het relaxed bijhouden van je huishouden, maar vooral wat het met je kan doen. Er zijn zoveel verschillende manieren om spullen schoon te maken. Internet staat ook vol met ASMR cleaning, oftewel, rustgevend schoonmaken.

Heb je dat weleens gezien? Nou, hier zie je mij een stukje bekijken:

even inspiratie opdoen ♡

Ik wilde dit zelf ook eens zo gaan doen maar… daar zit nogal een verschilletje in, want ASMR of deep cleaning is dus een nieuw level wat ik nog nooit eerder heb gespeeld, om het even zo te zeggen.

Ik ben van het rammen en bammen, als het gaat om schoonmaken. Zwetend dweilen, rekkend en strekkend stof afnemen. Gewoon omdat ik net in dat ene hoekje van de kamer iets zie – waar ik dus eigenlijk niet bij kan- Met een rood hoofd de wasmachine volproppen en zuchtend alles er weer uit trekken om alles in de droger te proppen, en er daarna achter komen dat er dan een delicate truitje in zat wat nu niet meer aan kan… het was niet bedoeld voor de droger. Maar…

Deze week ga ik dus meer rustgevend schoonmaken en opruimen. Ik ga me gewoon richten op het genieten van de taak. Geen idee hoe, maar ik ga het wel proberen. Niet meer zo BAM BAM maar meer rustgevend en kijken wat er echt gebeurt. Deep Cleaning..

Wie weet lukt het mij ook helemaal zen te worden van het schoonmaken deze week! Leuk om dat zelf ook eens te doen.

Heel veel succes hiermee vandaag haha, wie weet brengt het ons eindelijk de rust die we al jaren zoeken!

Tot morgen,Claire