Scholen & Cursussen

Hoi Lieve Mama’s,

Leuk dat je weer een kijkje komt nemen! Zoals je ziet, ben ik druk bezig geweest met het creëren van mijn eigen Mamalistische wereld online: deze website. Ik heb het simpel gehouden maar toch veel informatie gedeeld, zodat iedereen begrijpt welke kant ik op wil met Mamalistisch. Er zijn twee richtingen, maar ze hebben één doel: jou ondersteunen als moeder.

Particulier : Ondersteuning aan Huis of op afstand

Ik kan je thuis helpen met opruimen. Veel moeders vinden dit lastig, omdat het natuurlijk een erg privé-omgeving is. Jouw spullen staan achter die gesloten deur met een reden: uit het zicht, zodat je er geen last van hebt. Of juist in beeld, omdat je er geen afstand van kunt doen. Ik begrijp dat je je misschien schaamt om hulp te vragen.

Maar weet dat ik juist blij word van rommel. Hoe meer rommel, hoe leuker de taak! Die wirwar ordenen in categorieën geeft je inzicht in wat nog nodig is en wat niet. Dat heet organiseren, en ik ben onlangs bekroond tot Professional op dat gebied! Niet alleen bij doorsnee gezinnen, maar ook mensen met diagnoses zoals ADD, ADHD, Autisme… Als ik alleen al kijk naar de kinderen die ik ken die hiermee rondlopen en mijn eigen dochter met haar diagnose, besef ik me heel goed wat mijn aanbod kan betekenen voor je! Kijk dus zeker even bij mijn specialismes.

Zakelijk: Ondersteuning op School

Daarnaast wil ik je helpen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De meeste kinderen zitten op school, of gaan binnenkort naar school. Scholen verwachten vaak dat ouders het plannen en organiseren van schooltaken op zich nemen. Jij, als moeder, doet dat gewoon. Maar naarmate je kinderen groter worden, verlies je meer grip en komen er meer verantwoordelijkheden bij hen zelf te liggen. Ze leren dit niet op school, en als jij geen planwonder bent, ontstaat er snel een probleem.

Dat wil ik voorkomen door samen te werken met scholen. Ik wil workshops geven tijdens lesuren. Hier heb ik ontzettend veel zin in! Binnenkort begin ik met de eerste try-out in de klas van mijn jongste dochter. Ik houd je op de hoogte.

Voor jou vanuit huis: Online Cursussen

Ook ben ik bezig met het opnemen van al het materiaal voor een cursus op afstand. De eerste cursus is Timemanagement, iets waar je als moeder veel aan hebt. Ik heb het al zo vaak benoemd. De cursus is algemeen toepasbaar, maar ik richt me op moeders. Dat maakt het bijzonder.

Tot snel weer!

Liefs,
Claire

PS de webshop staat nog niet online maar hier kan je straks de dagritmekaarten weer kopen & natuurlijk … OMG … MIJN EERSTE WERKBOEK!

Laat een reactie achter