Dag 9 van 90 | Moederkracht

Hoi Lieve mama,

Iedere dag onder schooltijd kan je terecht op mijn podcast voor de tips die ik je met alle liefde geef. De komende week staat in het teken van de 90 dagen challenge die ik zelf heb gemaakt. Origineel ook voor mezelf, om mijzelf te resetten en te versterken. Maar omdat ik het deel houd niets je tegen om met me mee te doen nietwaar?

Vandaag is dag 9 en we gaan een echte stap zetten. Een stap die er toe doet. Ik heb een grote gezet, al zeg ik het zelf. Op deze negende dag had ik een afspraak staan met de huisarts. In het gesprek heb ik aangegeven dat ik als moeder nogal wat op mijn bord heb momenteel. Mijn dochters met allebei een ding (slaapproblemen, autisme kenmerken, chronische migraine) en een overvol hoofd met 1001 plannen. Ik slaap zelf heel slecht momenteel. Wat kan de dokter voor me betekenen?

Nou simpel! Een coach die mij hierbij gaat helpen. Heel fijn. ik heb komende donderdag een eerste gesprek en dat gaan we omarmen natuurlijk. Dit is een hele grote stap voor mij omdat ik niet zo snel hulp inschakel. Zeker niet omdat je als moeder als zoveel hulp hebt via een neuroloog voor mijn dochter en een slaapcoach voor de andere dochter. Maar ikzelf ben er ook nog! Dat vergeten we weleens.

Jouw opdracht vandaag is niet om naar de dokter te gaan hoor, maar wel een grote stap te zetten. Regel die opruimhulp voor je huis. Pak door en ruim eindelijk die digitale wereld op. Maak een afspraak bij de tandarts, zorg voor momenten deze week van rust. Pak het op. Laat het niet liggen. Zet die stap.

Nou dat. Morgen ben ik er weer ❤️

Liefs, Claire

Laat een reactie achter