Dag 8 van 90 | Moederkracht

Hoi lieve mama,

de dag waarop we hebben gewacht misschien wel? We gaan niet meer denken maar doen… oke en nog wat meer denken zoals vandaag. Misschien ga je zo je eerste uurtje sporten of heb je besloten vandaag je haar eens te verven onder het mom van zelfzorg… maar wacht even.

Want vandaag stel je een actieplan op. Stel je gaat sporten, superknap, maar heb je een schema? Met dat schema kan je je doel bereiken. Of ga je gewoon en zie je wel? Dat laatste is niet zo handig want deze keer wil je echt doorzetten en je doel bereiken toch?

Ga je meer water drinken vandaag? Fantastisch! Hoeveel glazen? En werken aan je bedrijfsplan, zo goed. Maar wat ga je dan precies doen, waar begin je?

Kortom, actieplannen maken dus. Je hebt de tijd al ingepland. Nu ga je er voor zorgen dat je niet zomaar ergens aan werkt, nee, je zorgt ervoor dat je PRECIES weet wat je doet en waar je mee bezig bent.

De touwtjes in handen nemen, dat gaat jou een lekker gevoel geven.

Ik ben nu al trots op je, zet ‘m op!

liefs, Claire

Laat een reactie achter