Dag 13 van 90 | Moederkracht

Hoi Lieve mama,

Iedere dag onder schooltijd kan je terecht op mijn podcast voor de tips die ik je met alle liefde geef. De komende week staat in het teken van de 90 dagen challenge die ik zelf heb gemaakt. Origineel ook voor mezelf, om mijzelf te resetten en te versterken. Maar omdat ik het deel houd niets je tegen om met me mee te doen nietwaar?

Het is al zoooo lang geleden dat we iets voor onszelf hebben gedaan… haha, grapje! Nou vandaag doen we ook iets aan zelfzorg, maar dat ga je heel vaak tegenkomen in deze challenge. Weet je waarom? Omdat ik dit gewoon ALTIJD oversla. Dan ben ik te moe voor een bad, te lui om naar de winkel te lopen voor lekker eten, heb ik te weinig tijd maar ook energie om naar de kapper te gaan… Je kent het wel.

Nou, daar breng ik deze 90 dagen dus verandering in. Vandaag ga ik het er flink van nemen. We hebben een lekkere opdracht: maak een gezond gerecht klaar voor jezelf en je gezin. Mijn gezin eet echter op een feestje waarbij ik niet aanwezig ben. Dus dat is fijn, dan heb ik alle tijd voor mezelf omdat ik hier simpelweg voor kies. Ik kies mezelf deze periode boven alles, en dat is lastig, geeft schuldgevoel maar ook lekker want het brengt me heel veel. En vandaag dus een lekkere maaltijd namelijk SUSHI. Mega gezond, heerlijk, alles voor mij en voelt gewoon echt even als extreme luxe.

Ik maak het zelf, maar je kan het ook laten bezorgen he. Misschien doe ik dat de volgende keer want hoewel het lekker was, is het niet mijn specialiteit kijk maar eens op Youtube 😂

Geniet, daar draait het om.

Tot morgen!

Liefs, Claire

Laat een reactie achter