Dag 12 van 90 | Moederkracht

Hoi Lieve mama,

Iedere dag onder schooltijd kan je terecht op mijn podcast voor de tips die ik je met alle liefde geef. De komende week staat in het teken van de 90 dagen challenge die ik zelf heb gemaakt. Origineel ook voor mezelf, om mijzelf te resetten en te versterken. Maar omdat ik het deel houd niets je tegen om met me mee te doen nietwaar?

Het valt je vast op dat ik steeds start met hetzelfde stukje. Ik wil je vooral laten zien waarom ik deze challenge doe en voor wie het is bedoeld. Voor iedereen dus die zich sterker wil maken, die wensen heeft, ambities, doelen en die heel graag dat op kort termijn voor elkaar wil boxen.

Terwijl je iedere dag een opdracht krijgt blijf je dus doorwerken aan je doelen en maakt netjes de taken die je voor jezelf hebt ingepland. Heb je dat nog niet echt goed gedaan? Plan dat dan in de komende dagen.

Ik blijf doorgaan en een van mijn doelen is het hele huis organiseren. Daarom is mijn opdracht vandaag: ruim een kamer op en doneer of gooi items weg die je niet meer nodig hebt.

Mijn keuze valt op de kast in de woonkamer omdat ik al een hele eind op weg ben met de kamers. De kamer die op de planning staat is die van Soof en die doen we samen, omdat ze wil leren opruimen als een Pro natuurlijk!

Ik ben benieuwd of jij ook zo’n lekker opruimprojectje hebt in je huis. Het hoeft dus zeker niet altijd een kamer te zijn, kan ook een kast of een berging.

Succes en je weet: tot morgen!

Liefs Claire

Laat een reactie achter