Dag 11 van 90 | Moederkracht

Hoi Lieve mama,

Iedere dag onder schooltijd kan je terecht op mijn podcast voor de tips die ik je met alle liefde geef. De komende week staat in het teken van de 90 dagen challenge die ik zelf heb gemaakt. Origineel ook voor mezelf, om mijzelf te resetten en te versterken. Maar omdat ik het deel houd niets je tegen om met me mee te doen nietwaar?

Vandaag gaan we aan de slag met zelfzorg. Onderzoek eens wat voor jou zelfzorg is? Voor de een is dat een uitgebreid bad en een maskertje, voor een ander is zelfzorg lekker koken voor zichzelf of uitgebreid alleen shoppen. Waar jij blij van word en waar jij energie van krijgt kan je al snel scharen onder de noemer zelfzorg.

Vandaag hoef je dus niet echt aan de slag te gaan met nieuwe doelen of taken die niet ingepland stonden. Doe ook vooral alleen datgene dat je op de planning had staan.

Morgen ben ik er weer!

Liefs Claire

Laat een reactie achter