Dag 10 van 90 | Moederkracht

Hoi Lieve mama,

Iedere dag onder schooltijd kan je terecht op mijn podcast voor de tips die ik je met alle liefde geef. De komende week staat in het teken van de 90 dagen challenge die ik zelf heb gemaakt. Origineel ook voor mezelf, om mijzelf te resetten en te versterken. Maar omdat ik het deel houd niets je tegen om met me mee te doen nietwaar?

We zijn alweer bij de 10e dag vandaag. Gaat eigenlijk best snel toch? We hebben al veel gedaan. Kijk maar eens terug naar dat ingevulde Levenswiel. Al die wensen doelen komen langzaam dichterbij. Het enige wat je moet doen is volhouden.

Maar om vol te houden moet je ook af en toe even terugkijken. Want, hoe gaat het nu met jou en jouw doelen? Hoe beleef je het, hoe voel je je erbij? Ben je tevreden, of heb je nog wat meer aanmoediging nodig? Wat doet dit met jou? En… heb je al stappen gezet?

Dit noemen we reflecteren. Een belangrijk onderdeel voor coaches ook, die reflecteren om te groeien. Maarja, dat kan jij zelf natuurlijk ook doen. Groei dus, sta er even bij stil, kijk er op terug. Leer ervan, noteer datgene waar je wat meer aandacht aan wil geven.

Ik wens je een hele mooie dag en tot … morgen!

liefs, Claire

Laat een reactie achter