Dag 4 van 90 | Moederkracht

We hebben het levenswiel ingevuld, geanalyseerd, de wensen gevormd en van deze wensen kan je doelen maken. Dat gaan we vandaag doen. Welkom bij mijn nieuwe blog! Leuk dat je er weer bij bent.

Stel dat je bij zelfzorg hebt aangegeven dat je heel graag een weekend weg zou willen met je vriendinnen. Dat kan een prachtige wens zijn, een doel op zich. Maar als je dat écht wil realiseren, is het niet een kwestie van even inplannen in je agenda. Stel dat je dat zou willen, welke stappen zou je wel zo in je agenda kunnen inplannen?

Bijvoorbeeld, een datum prikken met vriendinnen die met je meewillen. Een plek organiseren waar jullie op die datum terecht kunnen. Het moet betaald worden, dus je zult hier geld voor apart moeten zetten. Daarnaast zullen de kinderen ergens terecht moeten kunnen als je weg bent, wie zorgt er voor ze? Heb je alles opgeschreven en weet je zeker dat dit alle stappen zijn? Dan ga je verder naar je volgende stap.

Maak van de wensen dus doelen, en de doelen maak je klein door ze in kleine stapjes te delen. Morgen gaan we hier dan weer mee verder omdat dit op zich al heel wat werk kan zijn. Als moeder hebben we meer te doen vandaag 😉 Dus hup lekker aan de slag hiermee en tot… morgen!

Claire