Dankbaar!

“Mama, je zou eigenlijk een setje dagritmekaarten moeten sturen naar de familie Bellinga! Die hebben kei veel kindjes!”

Hoewel ik dacht dat het misschien niet eens zou aankomen, werd ik enorm verrast door Lotje vanmorgen die riep: ‘MAMA ZE HEBBEN EEN FANPOST FILMPJE GEPOST’!

En daar lagen ze op tafel. Mijn zelfontworpen dagritmekaarten. Niet alleen dat, de meest ongelooflijk mooie woorden kwamen voorbij over mijn brief, product en idee. Sprakeloos ben ik ervan. Wow. Alsof ik een bevestiging krijg van hetgeen ik al wist, dit zijn écht handige kaartjes.

Wat mooi om te zien hoe de dagritmekaarten ontvangen en omarmt worden. Meteen opgehangen zelfs! Wow. Nog een keer wow!

Lieve familie, lieve mede-mama Fara, dankjewel. Dankjewel voor het omarmen van mijn idee. Dankjewel voor de liefdevolle steun, de mooie woorden en de directe connectie met deze kaartjes. Er zit zoveel liefde in dit product, dat kan ook haast niet -niet te voelen zijn ❤️

Link naar video:

https://www.youtube.com/watch?v=XgzRkDZEdXY&t=505s