Werk met mij

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Moederschap ontstaat bijna als vanzelf en gaat dan over in gewoonte. Die gewoonte past je niet goed, je wil het anders omdat het gewoon niet lekker meer loopt allemaal. Die lieve, geduldige en vrolijke mama blijven valt steeds zwaarder. Die kleine momentjes met je kind moet je missen omdat het huishouden je ook nog eens roept. En je moet al zoveel! Werken, opvang, school, oppas, boodschappen, koken, wegbrengen, kopen, regelen, plannen, onderhouden...

En als jij dan eindelijk een keertje voor jezelf durft te kiezen en gewoon even jezelf wilt zijn naast altijd alleen maar mama... moet dat blijkbaar op de meest onmogelijke tijden. Je blijft maar rennen achter die klok aan, de kinderen nemen je agenda over en jij kan hier niets aan doen.

Psst: Weet dat het anders kan!

Pas als je durft te geloven dat het anders kan, ben je echt klaar het Mamalistische leven te omarmen! Er is echt niet veel nodig om jouw moederschap op een andere manier neer te zetten. Het is eigenlijk juist heel simpel en heel erg logisch wat je zou moeten doen.

Dit kan je leren in leuke workshops die ik geef in opdracht van bedrijven. Voor jou blijft het op die manier dus hartstikke gratis. Ik leer je wat opruimen met je hoofd doet en hoe je dat zelf het allerbeste weer kan oppakken. Het veranderd allemaal nu je moeder bent.

Wil je lekker starten? Dat mag! Luister dan naar mijn podcastshow Mamalistisch. Hier vind je praktische opdrachten om lekker mee aan de slag te gaan.

Hopelijk tot snel een keer 🙂

 

Ja dat wil ik!