Printables

Exclusief voor petje.af

Download hier invulsheet Over Mij

Hoi lieve mama, leuk dat je hier bent. Met deze printables kun je uiteindelijk een boekje maken. Laten we dan vooral starten met jezelf aan de wereld voor te stellen. Download via de roze knop hieronder het invulformulier: "Alles over mij" Veel plezier met invullen.

Download hier invulsheet Minddump

Het legen van je hoofd is iets wat je dagelijks goed kan doen. Ik heb voor jou een handig formulier waarmee je zeker weet dat je niets vergeet te ' dumpen' . Download via de roze knop hieronder het invulformulier: "Minddump" Veel succes met je minddump. TIP zet een timer op 10 minuten!

Download hier invulsheet Schoonmaak

Schoonmaken van je huis gaat vaak zo'n beetje als vanzelf. Je kan dit heel gemakkelijk structureren waardoor je taken in beeld krijgt. Als je dit schema heel bewust invult en bijvoorbeeld aan de koelkast ophangt, ben je voortaan heel snel klaar met schoonmaken. Simpelweg omdat je afvinkt en doorgaat naar het volgende onderdeel. Probeer het uit! Klik op de roze knop om het schema te downloaden.

Download hier Dagboekblad

Een Mamalistische ochtend bestaat uit vroeg opstaan, goed voor jezelf zorgen, wat schrijven en tekenen. Ik heb een blad ontworpen voor je waarmee je de 2 laatste op 1 A4tje kan plaatsen. Download het via de roze knop.