10 tips voor meer rust

Het is echt niet gek om soms verlangend terug te kijken naar de persoon die je was voor je moeder werd. Je had de vrijheid om spontaan iets te doen wat in je opkwam, je hoefde er niets voor te plannen. Je kon uitslapen, jezelf op nummer 1 zetten en telefoongesprekken voeren zonder onderbroken te worden. Toen kon je nog rustig op de wc zitten en uren aan je uiterlijke verzorging besteden. Je was niet afhankelijk van oppas, ouders, schoonouders of partner om jezelf vrij te voelen én er zat niet de hele dag zo’n stemmetje in je hoofd dat zegt: “Heeft ze honger? Slaapt ze? Gaat het wel goed?”

We hebben allemaal wel iets waar we naar verlangen uit die tijd van voor we kinderen hadden.

Mijn tip is om niet meer te focussen op wat je had maar op wat je nu hebt.

De tips die ik voor je heb opgenomen in de nieuwste aflevering gaan over de drukte van nu opvangen.

Hoe vind je nu meer rust in jezelf en om je heen? Luister dus snel🤗