Einde opruimchallenge in zicht!

We zijn bezig met een uitgebreide opruim-challenge op de Podcast! 30 Dagen lang ruim ik samen met jou het hele huis op. Dat doen we in kleine stappen zodat je dat gewoon kan doen als de kinderen thuis zijn.

Ik krijg heel veel berichten via deze site tegenwoordig dus ik ga ook hier wat meer informatie hierover plaatsen. Wel zo handig 😉

Vandaag zijn we bezig gegaan met het opruimen van de knutselspullen. Dit is al opdracht 24 van de de 30 dagen challenge. Ik knutsel heel graag met de kinderen. We verzamelen dus ook veel spullen. Dit ruim ik eens in de zoveel tijd op zodat het weer in ons knutselkastje past.

Het gaat om papiertjes, lijm, scharen, plakband, klei, kwasten, verftubes en verfdozen. Kraaltjes, touwtjes, vilt, karton, kleurboeken en stiften. Je kan eindeloos doorgaan met opsommen.

Plaats alles bij elkaar in een mandje in de kast of zorg voor volledige afdeling als je veel spullen hebt. Je kan ook een aparte kast inrichten, zoals wij. Dan vind je alles altijd makkelijk terug! En.. is het zo weer opgeruimd. Aanrader!

Dat dus pak je in opdracht 24, dag 24, op. Wil je weten wat ik al allemaal heb opgesomd in huis? Kijk op mijn socials of bekijk en beluister de podcastreeks op Spotify

Tot snel weer!

Claire