Dagritme Kaarten

Hey lieve mama!

Ik gaf al aan, ik ben een bezige bij en ik houd ervan om lekker creatief bezig te zijn. In mijn podcast haal ik regelmatig het nu aan van het gebruik van dagritmekaarten. Ik kan hier linkjes plaatsen van de fijnste kaarten, maar als ik zo’n setje zie dan ontbreekt er altijd wat. De meeste zijn ook gericht op school, terwijl ik ze gebruik en adviseer in thuissituaties.

Dus besloot ik ze zelf te maken! Deed ik al voor mijn eigen dochter. Ik tekende me suf en ontwierp steeds opnieuw leuke plaatjes die duidelijk maakte wat er voor haar op de planning stond.

Ze kan nu lezen dus een woord is voldoende.

Omdat ik jou die duidelijkheid en deze fijne inzichten voor je kind gun, ben ik aan de slag gegaan om in de stijl van Mamalistisch supergave, begrijpbare kaarten te ontwikkelen. En het is gelukt! Ik heb ze af! Er komen woorden op, zodat ze ook voor de kinderen die wat ouder zijn nog altijd leuk zijn om te gebruiken. Én we zijn bezig om iets makkelijks te ontwerpen zodat je ze goed kan presenteren.

Deze kaarten gaan we omzetten in een heel fijn product natuurlijk. Eentje die je voor jouw kind kan bestellen. Via deze site en via Sanders Toyshop, de online speelgoedwinkel van mijn partner!

Dagritme kaarten zijn kaarten waar op staat wat je kind gaat doen in een duidelijke tekening. Zoals een boterham in de ochtend tekenen, tanden poetsen en naar school. Je kan veel meer activiteiten van een kind op een dag opnoemen, en die kan je in kaarten op de juiste volgorde leggen.

Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Stiekem geeft het jou als moeder ook rust natuurlijk!

Ik houd je op de hoogte 🙂

Claire