Samen Opgroeien 24/9 Reeshof

Afgelopen 24 september mocht ik opruim-workshops geven aan bezoekers van het evenement Samen Opgroeien in de Reeshof. Wow, wat een beleving!

Samen Opgroeien is een hele mooie organisatie die vooral al die kleine ondersteunende bedrijfjes in Tilburg en omgeving, samen te brengen. Allemaal hebben we namelijk een zelfde doel en dat is de moeders helpen die dat willen.

Aanwezig waren contour de Twern, R-Newt, uiteraard de organisatie van Samen Opgroeien en Sterk Huis. Kinderen konden hutten bouwen, leren breakdancen, werden geschminkt en nog veel meer. Ze kregen gratis poffertjes en ontzettend veel aandacht. De locatie was hier perfect voor, het pannenkoekenhuis in Tilburg Reeshof. Binnen is een ballenbak aanwezig en er was genoeg ruimte om te spelen & te dansen!

De moeders konden workshops volgen. Onder andere die van Mamalistisch. Zo kon je leren hoe je jouw hoofd nou echt lekker leeg kon maken met pen, papier en een mamaboekje. Ook liet ik je zien hoe je het hele huis eens goed kan opruimen en hoe je je daar écht goed op kan voorbereiden. Er waren nog meer workshops natuurlijk! Zo gaf Sterk huis een workshop over Social Media in combinatie met jouw kinderen en leerde we alles over hechting, super interessant. De huiskamer voor pleegouders was ook aanwezig.

Het was een heel geslaagde mooie kennismaking voor ouders in de Reeshof maar ook voor ons als initiatiefnemers. Wat ben ik trots op Tilburg! Kom je alleen te staan in Tilburg met jouw kind(eren)? Geen nood, er zijn echt heel veel organisaties tegenwoordig die jou en jouw kindje met alle liefde bijstaan in de misschien wel moeilijkste periode van je leven. Wat een stappen hebben we met zijn allen hierin kunnen maken.

Durf hulp te vragen! Je mag me altijd om een contactmomentje verzoeken. Vul je naam en e-mailadres in onderaan de pagina, dan neem ik zsm contact met je op.

Tot snel! Claire