Mamalistisch @ bibliotheek Heyhoef

Vrijdag 25 februari aanstaande, van 10:00u tot 11:30u, is het weer zover! Mamalistisch is dan bij Bibliotheek Heyhoef. Alle moeders uit de buurt zijn van harte welkom om gezellig aan te sluiten bij deze bijeenkomst!

Iedere bijeenkomst van Mamalistisch staat in een ander teken. Deze keer gaat het over zelfzorg. Wat is nou eigenlijk goede zelfzorg, zorg jij goed voor jezelf én hoe maak je nou tijd voor jezelf zonder schuldgevoel?

Ik geef je allerlei praktische tips om net wat meer tijd en aandacht aan jezelf te kunnen besteden. Ik heb zelfs een geheim startpunt voor je, eentje die ervoor zorgt dat je heel snel wat meer tijd overhoudt.

Kom je ook gezellig langs? Vergeet dan niet even een mailtje te sturen naar heyhoef@bibliotheekmb.nl ! Ennuh, kinderen zijn natuurlijk ook welkom!

Tot snel,

Claire